Handelsbetingelser ved køb af produkter og ydelser hos Moon& Mind  

Handelsbetingelser, 

rettigheder, afbudspolitik. 

Produkter og tjenester udbydes og ejes af: 

Christina Louise Dollerup Vig /Simon´s Journey LLC

EIN nr.: 30-1402771 

Kontakt os på:  moon@andmind.dk 

  

  1. Generelt

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle handler indgået med Moon & Mind, med mindre anden skriftlig aftale er indgået mellem kunden og Moon & Mind. 

 

 

  1. Forudsætninger

 

For at kunne blive abonnent hos Moon & Mind, skal du være mindst 18 år og/eller på anden måde bemyndiget til at indgå aftaler, og du skal acceptere at være bundet af indeværende forretningsbetingelser. Ved afgivelse af en ordre garanterer du for, at alle de oplysninger du opgiver er korrekte, at du er over 18 år, at du er autoriseret bruger af det anvendte kreditkort, samt at der er tilstrækkelige midler til at dække købet. 

 

 

  1. Bestilling og køb af ydelser og varer

 

Forud for afgivelse af bestilling, vil du på Moon & Mind se en oversigt, der viser de varer, du har valgt med deres pris, og det samlede beløb inklusiv leveringsomkostninger. Når du har afgivet din bestilling, og Moon & Mind har registreret din indbetaling, modtager du på mail en ordrebekræftelse. 

 

3.1. Data og kontooprettelse ved bestilling 

For at kunne gennemføre en bestilling af ydelser på online platformen hos Moon & Mind, skal du oprette en konto. I den forbindelse beder vi dig om at angive dit fulde navn og e-mailadresse. Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger og lave intern statistik på Moon & Mind. Alle oplysninger behandles fortroligt, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Sletning kan ske ved at rette henvendelse til moon@andmind.dk.  

 

3.2 Bestilling, betaling og opsigelse: 

Moon & Mind benytter betalingstjenesten Stripe, og oprettelsen af en konto hos Moon & Mind indebærer at du er indforstået med, at al indsamling af dine betalingsoplysninger sker her igennem. 

 

3.2.1 Betaling for abonnementer 

Betalingen for et abonnement hos Moon & Mind sker automatisk og forud for hver periode, indtil du aktivt opsiger dit abonnement. Som abonnent hos Moon & Mind kan yogavideoer kun streames online. Ved månedlig betaling, opkræves du automatisk månedsprisen hver 30. dag, regnet fra det tidspunkt hvor du aktiverer dit abonnement, eller, såfremt abonnementet er begyndt med en gratis prøveperiode, fra den gratis prøveperiodes udløb. 

 

3.2.2 Gavekort 

Beløbet trækkes fra betalingskortet, når din bestilling er gået igennem. Ved køb modtager du en kvittering på mail, samt gavebeviset. Gavekortet er gyldig i 3 år fra købsdatoen. 

 

3.3 Opsigelse af abonnementer 

Du kan som medlem hos Moon & Mind til enhver tid opsige dit medlemskab. Gør du det, beholder du adgang til Moon & Mind for den resterende del af den periode, du har betalt for.' 

For at opsige et medlemskab hos Moon & Mind inden en ny periode bliver føjet til din konto, skal brugeren opsige tjenesten, senest dagen før en ny abonnementsperiode begynder. Ellers vil abonnementet fortsætte med opkrævning for endnu en periode inden det ophører. Du kan opsige dit abonnement,se hvordan.  

 

3.4 Priser 

Priserne for abonnement kan ses på Moon & Mind hjemmeside. Betaling kan ske med kreditkort, debetkort eller anden betalingsmåde, som Moon & Mind til enhver tid måtte informere dig om. 

 

3.5 Misligholdelse 

Ved betalingsmisligholdelse forbeholder Moon & Mind sig ret til at lukke din adgang. Alle digitale produkter kan spores, og det er ikke tilladt at dele, kopiere eller videresælge adgang til digitale produkter til tredje part. 

 

 

  1. Fortrydelsesret & reklamation

 

Din fortrydelsesret som køber afhænger af hvilket produkt du har valgt at købe. Disse regler kan du læse nedenfor, og de fremgår ligeledes i forbindelse med køb af det enkelte produkt. Der er som udgangspunkt jf. Købeloven ikke returret eller reklamation på onlineunervisning. 

 

 

4.1 Køb af fysiske yogaforløb på Moon & Mind adresse eller retreats afholdt af Moon & Mind 

Ved køb af ikke-online forløb eller retreats, som foregår på Moon & Mind lokation eller på lejede retreat-steder, er tilmelding bindende, og beløbet kan derfor ikke refunderes. Du har dog altid ret til, at videresælge din plads til en anden. 

Kontakt Moon@andmind.dk hvis dette skulle blive relevant. 

 

 

  1. Ansvar i forbindelse med køb

 

Moon & Mind kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Moon & Mind kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. 

 

 

  1. Ansvar i forbindelse med enhver form for medlems-, forløbs-, og arrangementsaktivitet hos Moon & Mind.

 

På intet tidspunkt kan Moon & Mind drages til ansvar for brugerens helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af undervisningen hos Moon & Mind. Dette gælder både ved online og fysiske hold. Al deltagelse i undervisning, kurser og arrangementer afholdt af Moon & Mind sker således på eget ansvar. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området. 

Det er ligeledes brugerens eget ansvar på informere om forhold såsom graviditet, hypermobilitet, sygdom, psykiske forhold eller lign., der kan have relevans i forhold til undervisningen, dog kun vedr. fysisk fremmøde. Det er også eget ansvar på kurser, arrangementer mv. at passe på egne sager, værdigenstande o.lign.. 

 

Moon & Mind forbeholder sig ret til at flytte eller aflyse et kursus i tilfælde af for få tilmeldinger eller force majeure. 

Moon & Mind anbefaler altid, at man konsulterer sig med sin læge inden man påbegynder yoga. 

 

 

  1. Copyright

 

Der er copyright på alle produkter på Moon & Mind med mindre andet er angivet. Det gælder således også navn, varemærker, logo, grafik, billeder, video, tekst og illustrationer o.lign. 

 

 

  1. Regler for medlemsskab

 

Et medlemsskab hos Moon & Mind er personligt, og du må ikke videregive login-oplysninger til tredjepart. Ændring i persondata som f.eks. navn, betalingskort, adresse, email, telefonnummer skal meddeles til Moon & Mind. 

 

For at undgå misbrug, tracker Moon & Mind hvor mange enheder du er logget ind på og begrænser dette til maks. 5 enheder. Du kan til enhver tid logge ud af alle enheder på én gang under “Min profil”. Indholdet du får adgang til med dit medlemskab hos Moon & Mind må udelukke bruges til personlige, ikke-kommercielle formål, medmindre der udtrykkeligt og skriftligt fastslås andet, må ingen del af Moon & Mind tjeneste eller dens indhold benyttes til virksomhedsdrift eller offentlig fremvisning. 

 

 

  1. Aktivitetslogning

Når du opretter en konto hos Moon & Mind, logges al din aktivitet. Enhver brug af Moon & Minds tjenester registreres i loggen, med henblik på at kunne målrette programserier, for at have et historisk overblik hvis brugeren oplever eventuelle fejl og lignende. Læs i øvrigt vores privatlivspolitik for information om dataoplysninger og -opbevaring. 

 

Vi håber at du vil have glæde af Moon & Minds platform! Har du spørgsmål eller forbedringsforslag, så kontakt os endelig. 

God fornøjelse :-) 

 

Moon & Mind 

EIN nr: 30-1402771 

moon@andmind.dk