Yin Yoga

Yin yoga er en stille, meditativ yogaform, hvor vi arbejder med bindevævet, at give efter, medianbanerne og qi (livsenergi), frem for styrke og opbyggelse af muskler. Vi afspænder og strækker, som resulterer i forbedret fleksibilitet og smørelse af led og sener.

Yin yoga er et fantastisk supplement til din hårde, fysiske træning, til din hverdag, og generelt til et liv i balance.

Yin yoga er stressdæmpende, traumeforløsende, angst - og aggressivitetsdæmpende. Den blide yogaform kan derfor være ret ''larmende'' for nogle, mens man ligger i stillingerne.

 

 

Hatha Yoga

I Hatha yoga træner vi mobilitet, fleksibilitet, men du kan ikke undgå at opnå styrke og balance også.

Hos mig er Hatha yoga kropsterapeutisk. Jeg planlægger konsekvent altid programmet, med en ugens tema, for at komme endnu mere i dybden på kroppen, og de skavanker vi gennem årene opbygger.

Du kender det sikkert fra andre træningsformer; hvor du fra gang til gang arbejder med enkelte dele af kroppen. Forskellen i yoga er bare at det er holistisk - i yoga arbejder vi nemlig med alle de små omkringliggende muskelfibre, sener og led, og ikke kun i de store. Du vil derfor slet ikke kunne undgå at føle dig som et fornyet menneske, allerede efter første gang.

Hatha foregår i et langsommere tempo - ofte fem vejrtrækninger, det vil sige langsommere end Vinaysa flow, men hurtigere end Yin yoga. Alle kan derfor være med - og jeg garantere at jeg nærværende og støttende i alle mine undervisningstimer - jeg er her for at hjælpe dig.

Senioryoga

De siger at ''man kun er så ung som ens rygrad''. Senior yoga er en fantastisk måde at opretholde og forbedre din fysiske og mentale sundhed på. På mit Senior Yoga hold, underviser jeg en blanding af Hatha og Yin yoga og alle kan være med - jeg hjælper og guider dig i alle asanas (stillinger). 
Graviditetsyoga


Forkæl dig selv og din voksende baby med yoga, der er tilpasset til din krop i forandring. Yoga for gravide, forebygger graviditetsgener, styrker din krop blidt og skånsomt, og ikke mindst øger kontakten til dig selv og din baby. Yoga er ligeledes et fantastisk redskab der forbereder dig på den forestående fødsel.

a3bc65a9-5955-4c40-8db1-184893200d98

Mommy move ~ Efterfødselstræning med baby

 

Onsdage kl. 930-1100
Forløb fra onsdag d. 1. Maj -19. Juni
Min. 8 deltager ~ Max 13 pladser